• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

popis20111. Инструктажа кандидата за пописиваче ће се одржати дана 21., 22. и 23. септембра 2011. године у више инструктажних пунктова на територији општине Стара Пазова.

 

2. Обуку кандидата за пописиваче (инструктажу) спроводе Општински инструктори.

3. Инструктаже се у целини спроводе према програму Републичког завода за статистику.

4.Инструктажи обавезно присуствују сви изабрани кандидати за пописиваче, као и сви општински инструктори који су задужени за њихов рад, по територијалној припадности.

5. У оквиру обуке организује се тестирање кандидата за пописиваче ради провере њиховог разумевања методологије пописа. Сви кандидати дужни су да присуствују тестирању. Тестове обезбеђује Републички завод за статистику.

6. Одређено је да се инструктажа кандидата за пописиваче одржи (дана 21.,22. и 23. септембра 2011 године):

- за насељено место Стара Пазова, у Старој Пазови, ул. Трг Др. Зорана Ђинђића бр. бб, у „белој згради – скупштинској сали“, са почетком од 09,00 часова. За руководиоце инструктаже су одређени: Мирјана Јовишић, Драгана Вукашиновић и Ида Вишехрадски.

- за насељено место Нова Пазова, у Новој Пазови, ул. Његошева бр. 4, у Основној школи „Растко Немањић – Свети Сава“, са почетком од 16,00 часова. За руководиоце инструктаже су одређени: Снежана Квргић, Маја Павловић и Бранко Милић.

- за насељено место Голубинци, у Голубинцима, ул. Пазовачка бр. 1, у Месној канцеларији „ свечана сала“, са почетком од 16,00 часова. За руководиоце инструктаже су одређени: Мирослава Марковић и Звездица Црљен.

- за насељена места Војка и Крњешевци, у Војки, ул. Цара Душана бр. 1, у „Дому културе“, са почетком од 16,00 часова. За руководиоца инструктаже је одређен: Милош Јовановић.

- за насељено место Нови Бановци (Нови Бановци и Бановци-Дунав), у Новим Бановцима, ул. Школска бр. 2, у Основној школи „Никола Тесла“, са почетком у 18,00 часова. За руководиоце инструктаже су одређени Жељко Шолаја и Славен Радовановић.

- за насељена места Стари Бановци, Белегиш и Сурдук, у Старим Бановцима, ул. Грчка бр. 31, у Основној школи „Слободан Савковић“, са почетком од 18,00 часова.

За руководиоце инструктаже су одређени Весић Драгана и Љиљана Радиновић. 7. У згради општине Стара Пазова, у Старој Пазови, ул. Светосавска бр. 11, на инфо пулту, дана 19. и 20. септембра 2011. године, од 08,00 до 12,00 часова, кандидати за пописиваче могу преузети иснтруктажни материјал ради припреме за обуку. Руководиоци инструктаже су у обавези да, дана 21. септембра 2011. године, од 12,00 до 15,00 часова, у згради општине Стара Пазова преузму не преузети инструктажни материјал, како би исти поделили кандидатима за пописиваче на обуци.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter