• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

1. Комисија за попис становништва, домаћинстава и станова 2011. године (у даљем тексту: Комисија) је објавила Прелиминарне спискове пријављених кандидата за пописиваче по насељеним местима општине Стара Пазова.

 

2. Кандидати чији редни бројеви пријава нису на списку немају задовољавајући рукопис, односно нису адекватно попунили пријаву и нису могли бити бодовани.

3. Кандидати са редним бројевима пријава изнад црте дужни су да данаС 24.,25.,26. и 29. августа, на пункту за пријављивање, на адреси: Општина Стара Пазова, Стара Пазова, ул. Светосавска бр. 11, свечана сала у приземљу, у периоду од 08,00 до 15,00 часова, поднесу следећа оригинална документа на увид, као и копије свих тражених документа:

* Личну карту или пасош;

* Уверење из суда да против кандидата није покренута истрага и да није подигнута оптужница може да се достави накнадно (до почетка обуке) – само кандидати који су изабрани за обуку.

* Диплому или уверење о стеченој стручној спреми;

* Уверење да је лице на евиденцији Националне службе за запошљавање (само незапослени кандидати);

* Оверен индекс, односно потврду о уписаном семестру у 2011. години (само студенти); Поред наведених докумената, кандидати су дужни да приложе и свој део пријаве за учешће у попису (образац П-4б) ради провере редног броја пријаве. На полеђини обрасца треба да буду уписани подаци: назив банке, број текућег рачуна и контакт телефон. Сваки кандидат који је изабран мора имати отворен текући рачун на своје име. Незапослени кандидати уместо потврде да су на евиденцији Националне службе за запошљавање могу да поднесу оверен картон са евиденције који имају код себе. Студенти који нису у могућности да донесу диплому о завршеној средњој школи (на факултету је) могу да поднесу као доказ само индекс (оверен семестар у 2011); изузетно, апсолвенти могу да имају оверену 2010. годину (тече им још увек апсолвентски стаж); Студенти који су навели да су завршили вишу или високу школу морају да донесу диплому или уверење о завршеној вишој/високој школи; Високе струковне школе у трајању од 3 године сматрају се високим школама (6 бодова);

4. Сматраће се да је кандидат одустао од рада у попису уколико у горе наведеном термину на јави Комисији и/или не поднесе на увид тражена документа и оригиналан Образац П-4б који је попунио приликом пријављивања за учешће на попису.

5. Комисија ће, ако неки од кандидата који су ушли у ужи избор не буду изабрани након провере докумената, организовати 31. августа прозивку одређеног броја кандидата који су у првој селекцији остали испод црте све док се за свако насеље не обезбеди потребан број пописивача за обуку. Накнадно ће се доставити обавештење о месту, времену, броју кандидата, начину прозивке и осталим информацијама од значаја за избор кандидата у ситуацији из претходног става.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter